בעיות במינון אלטרוקסין וניסיון כניסה להריון

דיון מתוך פורום  סוכרת

30/06/2016 | 16:00 | מאת: lee

אני מטופלת באלטרוקסין כבר 9 שנים. בנוסף חולת סכרת נעורים ומטופלת באינסולין. אני מנסה להיכנס להריון ואחרי הרבה זמן שלא הצלחנו התחלתי טיפול בגונאל אף. לפני חודש עשיתי בדיקת TSH שהראתה 5.4 האנדורקינולוג שלי העלה לי מינון מ450 מג אלטרוקסין ל500. עשיתי בדיקות אתמול והראה שהTSH שלי קפץ ל9.14. האנדוקרינולוג העלה לי מינון ל700. אני מאוד חוששת מכיוון שהתחלתי לקבל זריקות גונאל F לנסות להיכנס להריון ואני לא יודעת אם להפסיק או לא. אני בזריקה השלישית שלי. השאלה אם העלתי מינון היום תוך שבוע זה כבר אמור להשפיע? אם אני יעשה בדיקות דם בשבוע הבא של הבלוטה אני יכולה לראות כבר שינוי? תודה

10/07/2016 | 13:23 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך לוקח לפחות כ 3 שבועות עד שתראי את השיפור המצופה בתפקודי ה TSH שסביר שיבוא לאור המינון הגבוה של אלטרוקסין שאת מקבלת התייעצי והישארי בקשר עם האנדוקרינולוג שלך.

מנהל פורום סוכרת