תוצאות של בדיקות סוכר בדם

דיון מתוך פורום  סוכרת

28/12/2015 | 14:13 | מאת: GILA

שלום לפני 5 חודשים עשיתי בדיקות דם ותוצאות הGLUCOSE עמד על 108 לאחר 5 4 חודשים חזרתי על הבדיקה התוצאה היתיה 105 כמו כן ביצעתי גם בדיקת HABA1C התוצאה 5.9

29/12/2015 | 12:10 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך גילה, התוצאות של בצום הן בין 100 ל 126, עם המוגלובים מסוכרר (A1C ) גבולי. יש לך מצב שנקרא IFG כלומר פרעה ברמות הסוכר בצום, מצב זה הוא מקדים לסוכרת ודורש התייחסות על ידי המנעות ממאכלים עם סוכרים פשוטים, פעילות גופנית מתונה קבועה ושמירה על משקל תקין. בעוד 3 חודשים יש לחזור על סוכר בצום +שעתים אחר ארוחה פחמימתית, וכן המוגלובין A1C למעקב אם לא התקדמת לכיוון הסוכרת.

מנהל פורום סוכרת