שיבולת שועל(קואקר)

דיון מתוך פורום  סוכרת

14/11/2015 | 15:07 | מאת: מיכל

שלום , אני משתדלת לאכול בצורה בריאה, ומעדיפה בכל ערב לאכול דיסת קואקר. הסוכר שלי גבולי, ואני ואני כרגע מנסה לרדת במשקל בתקווה לשיפור. יש לי שאלה בקשר לקואקר : ראיתי שבין המרכיבים עפ"י הגדרת היצרן (לגבי 100 גר'), בסעיף של פחמימות כתוב כך: סה"כ פחמימות 60 גר',מתוכן: סוכרים 1.1 גר' סיבים תזונתיים 9.0 גר' וכו' השאלה שלי היא מה המשמעות של הסוכרים שבין המרכיבים ? האם אני יכולה להמשיך ולאכול את המוצר על בסיס יומיומי ? (אני אוכלת בכל דיסה המורכבת מ- 35 גר'). בתודה מראש , מיכל .

22/11/2015 | 14:07 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך קוואקר נחשב כמוצר תזונתי "בריא" כי הוא מכיל את כל אבות המזון וכן עשיר בויטמין B. המנה שאת אוכלת כל ערב היא בסדר גמור. היות והקוואקר עשוי משיבולת שועל שהיא דגן הוא מכיל כמו רוב הדגנים גם גלוטן ופחמימות מורכבות שמומלצות בסוכרת.

מנהל פורום סוכרת