סוכר 124?

דיון מתוך פורום  סוכרת

29/10/2015 | 09:18 | מאת: רן

שלום רב, אני סקרן מדוע הערכים הם כאלו והאם אני צריך לדאוג: אני לא יודע אם אני סוכרתי ולא מטופל בתרופות . בבדיקות במכשיר ביתי שיש לחבר סוכרתי בעבודה שעשיתי מס' פעמים בשעה 8 וחצי בבוקר יצא לי 124 אחרי צום של לילה ( לא תמיד 12 שעות ). אחרי שאני אוכל בבוקר ומחכה שלוש שעות יוצא לי 94. האם צריך לדאוג? האם זה מצב טרום סוכרתי? תודה רן

30/10/2015 | 22:37 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך, לא צריך לדאוג, כי הסטרס גק מעלה את הסוכר.. מומלץ לשם אבחנה כמו שצריך לבדוק סוכר בצום+שעתיים (לא שלוש..) אחר האוכל, במעבדה מוכרת של הקופה, מדגימת דם ורידי.

מנהל פורום סוכרת