אבחון של סכרת

דיון מתוך פורום  סוכרת

22/10/2015 | 09:47 | מאת: מרינה

שלום אני בת 35 הריון שלישי , קודמים היו תקינים . עקב הופעת צירים ודימומים הוחל טיפול ה פרוגסטרון . ישיתי עמסת סוכר GTT יצאה 147 . בבדיקה חוזרת של OGT התוצאות הן צום 91 , לאחר שעה 189 , שעתיים 169 , שלוש שעות 161 . האם זה נחשב לסכרת הריונית ? תודה

25/10/2015 | 11:10 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך מרינה התוצאות כולן קצת מעל לערכים הרצויים בכל הנקודות. תוצאות אלו מעידות על סוכרת הריונית. פני לדיאטנית ולרופא שלך להדרכה ולמעקב במהלך ההריון, לשמירת איזון אידאלי.

מנהל פורום סוכרת