T

דיון מתוך פורום  סוכרת

17/10/2015 | 22:29 | מאת: moran

שלום, אני סובלת מהשימוטו ומטופלת ביוטריקס 50 מ"ג כל יום, בחודשים האחרונים אני בנסיון כניסה להריון והרופא העלה לי את המינון ל 100 מ"ג , תקופה מסוימת ערכי ה TSH היו בטווח התקין. השבוע עשיתי בדיקות ואלו התוצאות שהתקבלו , כולן מחוץ לטווח TSH 0.02 mIU/L T3- FREE 6.7 pmol/L T4- FREE 26.8 pmol/L הבעיה היא שהשבוע היה הביוץ, בהנחה שאכן ניכנסתי להריון ואני יודעת כמה חשוב להיות מאוזנים , מה ההשפעות שיכולות להיגרם לעובר כתוצאה מכך שערכי הTSH מחוץ לטווח? איזה מינון עליי לקחת בהתחשב בתוצאות על מנת להיות מאוזנת ? ( התור לרופא רק בעוד שבועיים).. אודה לעזרה, לחוצה מאוד

20/10/2015 | 16:45 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך הפני את שאלתך לאתר העוסק באנדוקרינולוגיה/תירואיד. שאלתך אינה בתחום הסוכרת על סיבוכיה.

מנהל פורום סוכרת