חומצה אלפא ליפואית

דיון מתוך פורום  סוכרת

12/10/2015 | 21:52 | מאת: הי

אבקש את עזרתכם: בגלל נוירופתיה סוכרתית יש לי צורך לקחת בכל יום כדור של 600 מ"ג, אך בגלל שהחומר יקר רציתי לברר האם הוא מופיע כתרופה עם מרשם באחת מקופות החולים. וכן רציתי לדעת האם יש אפשרות לקבל את החומר הזה דרך הוריד. (כך שמעתי מרופא, שכך מקובל בארה"ב). בכל אופן, לפי מה שאני רואה, יש בתוסף הזה תועלת גדולה לטיפול בתסמיני נוירופתיה סכרתית. תודה רבה מראש.

20/10/2015 | 15:44 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך, סליחה על האיחור בתשובה-היום חזרתי מחו"ל. חומצה אלפא ליפואית ניתנת כתוסף מזון ולא כתרופה. התועלת שבה נידונה מספר פעמים בעבר באתרנו, ומומלץ לך להפעיל את כפתור החיפוש שבראש העמוד בנושא החומצה הליפואית.

מנהל פורום סוכרת