רמת סוכר נמוכה

דיון מתוך פורום  סוכרת

12/09/2015 | 09:19 | מאת: יהונתן

שלום. אני בן 58. כשלושה חודשים הייתי עם רמת סוכר של כ-250. טופלתי בגנואט 50/100,פעמיים ביום(בבוקר ובערב).כמו כן לקחתי נובונורם 2 מ"ג לפני ארוחת צהריים וארוחת ערב. לפני כ-10 ימים התחלתי להזריק,בערב, לנטוס 12 יחידות,כאשר המשכתי עם הכדורים הקודמים שלקחתי. בשלושת הבקרים האחרונים אני קם עם סוכר ברמה של כ-70. כיצד עלי להמשיך .האם להפחית מכמות הכדורים או להפחית את מס' היחידות שאני מזריק. תודה

14/09/2015 | 12:41 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך, הרמה בבוקר הנמוכה מ 100 מצביעה על כך שיש להפחית ממינון הלנטוס שנלקח בלילה. לגבי שאר התרופות משך היום תלוי מה הרמות בצהרים , בערב ולפנ השינה. התיעץ עם הרופא שלך.

מנהל פורום סוכרת