סוכרת וחומצת אלפה

דיון מתוך פורום  סוכרת

11/08/2015 | 01:59 | מאת: שולה רוזן מת"א

שלום ד"ר, ותודה על הפורום המועיל. אבקש לדעת, בנושא כפות -רגליים שורפות, (מדובר על מבוגר בן 65 ,שאובחן לפני שנה בסוכרת מסוג 1) האם טיפול בעזרת כדורים של "חומצה אלפא-ליפואית", אכן ירגיעו את תחושת שריפת כפות הרגליים ? או שיש כיום משהו יעיל יותר למצב הזה ? בתודה מראש, שולה.

12/08/2015 | 21:49 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך נוירופתיה תחושתית ברגלים הא לא פעם בעייה טיפולית קשה. הגרמנים מחזיקים צחוממה אלפא ליפואית וטועני שהיא מביאה לשיפור סימפטוצטי. אענריקאים סוברים שאין די הוכלות לשיפור משמעותי בזמני ההולכה העצבית. איך שלא יהיה-ניתן לנסות, אולי אצלו זה ישפיע...

מנהל פורום סוכרת