מבקשת תשובה מד"ר יורם קנטר

דיון מתוך פורום  סוכרת

10/08/2015 | 20:13 | מאת: דנה

שלום , שאלתי לפני מספר ימים שאלה בקשר לממתיק מלאכותי, אולם נעניתי ע"י אדם שאינו רופא. אנא בטובך, אבקש את תשובתך . להלן שאלתי : רציתי לדעת לגבי ממתיק מלאכותי שמכיל גם סוכרלוז וגם דקסטרוז : לגבי הסוכרלוז - אני יודעת שמותר אותו לבעלי סוכר גבוה, אבל מה עם הדקסטרוז, שלמעשה הוא גלוקוז ? האם אפשר להשתמש הממתיק שמגיל דקסטרוז ? אודה לתשובתך ד"ר קנטור. תודה, דנה .

12/08/2015 | 21:44 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך כמות הדקסטרוז בממתיקים המלאכותיים היא במידה אפסית וניתן להתעלם ממנה. אפשר לכן לצרוך סוכרלוז ללא חשש.

מנהל פורום סוכרת