חמצת סוכרתית מניעה

דיון מתוך פורום  סוכרת

13/02/2015 | 14:34 | מאת: יוסי

שלום רב אני חולה בסכרת מזה 12 שנים כרגע הסוכרת לא מטופלת על ידי. למרות בקשות חוזרות ונישנות ע"י הרופא המשפחתי שלי. בארבע או חמש שנים אחרונות עברתי מספר פעמים את מה שנקרא חמצת סוכרתית. הפעם האחרונה היתה בחודש נובמבר שהגעתי למצב של חוסר הכרה ממש. האם ישנם ויטמינים או תוספי מזון שיכולים למנוע את התופעה הקשה הזאת.? זאת אומרת איזון המלחים בגוף בדרך מקבילה להזרקת נוזלים בווריד. כדורים,ויטמינים ואו תוספי מזון. אשמח לתשובה מהירה.

14/02/2015 | 13:26 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך יוסי, עליך להיות מאוזן טוב טוב ולהיות במעקב/ייעוץ רופא מומחה לסוכרת על מנת למנוע ארועים של חמצת קטותית שמסכנת את חייך. ממלץ לך להציץ ולעיין בפרק על "מצב חרום 1: חמצת קטותית ותרדמת היפרגליקמית" בספר החשוב: "סוכרת-לחיות עם להרגיש בלי" בחנות הספרים בקניון הקרוב להרחבת המידע בנושא.

מנהל פורום סוכרת