המגלובין מסוכרר

דיון מתוך פורום  סוכרת

15/12/2014 | 22:00 | מאת: דורה

שלום רב, היום ביצעתי בדיקת סוכר ולהלן התוצאות גלוקוז - 102 המוגלובין המסוכרר - 6.2 באוגוסט השנה גלוקוז היה - 101 המוגלובין המסוכרר - 6.1 מאוד מודאגת היות ומאז אני עם דיאטה לפי סוג דם והורדתי את צריכת הסוכר איך אפשר להוריד את הערכים ללא כדור? אשמח לתשובה תודה רבה

18/12/2014 | 19:52 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך דורה, הערכים שלך מדברים בעת מצב של קדם סוכרת, אשר ללא התייחסות רצינית מצידך עלול להפוך במהרה לסוכרת "של ממש". ההמלצות היום הן לשינוי חיובי של אעורח החים-דיאטה ללא סוכרים זמינים וארוחות בזמן, שמירה/ירידה במשקל ופעילות גופנית מתונה יומיומית. מחקרים אחרונים טוענים שדי בכך והתוצאות הן רומות למי שמשתמשים גם בתרופות (מטפורמין) למניעה.

19/12/2014 | 08:17 | מאת: דורה

תודה רבה על תשובתך המצב הוא יותר מדאיג באוגוסט הערכים היו 6.1 101 היום 6.2 102 מאוגוסט אני אוכלת ללא סוכרים ופחמימות ובזמן (דיאטה לפיי הסוג דם) ובכל זאת הערכים עלו. שכחתי לציין שאני מעשנת - האם עישון יכול להזיק או לעצור את הירידה עם הדיאטה הנ"ל.?

28/12/2014 | 19:36 | מאת: דורה

שכחתי לציין שאני נוטלת מספר חודשים כדור בשם מקרודנטין לחיידק בשתן האם יכול להיות שהכדור מעלה את רמות הסוכר? תודה

מנהל פורום סוכרת