שאלה לחברי הפורום ושאלה למומחה.

דיון מתוך פורום  סוכרת

16/11/2014 | 09:45 | מאת: ליאת

1. למומחה: אמורה ליטול 2 כדורי גלוקומין ביום. (בהתחלה היה אחד והרופא העלה לי ל-2).מאז נטילת הכדור השני אני סובלת מבחילות א-י-ו-מ-ו-ת. זה כל היום. לפני האוכל, אחרי האוכל, נסיתי הכל. זה ממש מאמלל אותי... עד כדי כך, שעל דעת עצמי חזרתי לכדור אחד, שאותו אני נוטלת לפני השינה, ו"בורחת" למיטה. שאלתי: האם יש כדור אחר שאוכל לקחת ולא ישפיע עלי כל כך לרעה ? (אציין שאני נוטלת עוד תרופות כמו יוטרוקס, נורווסק, סימבסטטין, דיזיתיאזיד ופוסלן אחת לשבוע.......) תודה. 2. שאלה ל"שותפי לגורל" : האם, ואיך אתם מרגישים שיש לכם "נפילת סוכר"? אצלי למשל, זה בא לידי ביטוי ברעידה בכתפיים (כן !!) כשמרגישה רועדות לי הכתפיים, מתיישבת (כדי לא ליפול), לוקחת את הערכה למדידה, וכמעט תמיד עולה שאכן רמות הסוכר נמוכות מאוד. גם אצלכם זה כך? תודה למי שישתף.....

23/11/2014 | 14:24 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך לא ניתן ל"טפל" בך דרך האינטרנט, ומומלץ שתפני לרופא/מוח לסוכרת. ערונית מטפורמין יכטול לגרום לבחילות ולתופעות מצד מערכת העיכול ויש כיום מגוון תרופות מקבוצות נוספות שהרופא המטפל שלך יחליט לבחור עבורך.

מנהל פורום סוכרת