שאלות רבות

דיון מתוך פורום  סוכרת

10/02/2014 | 22:50 | מאת: דן

שלום רב בעקבות בדיקה לפני חצי שנה קצת מעל 100 בצום. מנסה למצוא מה העלה את הסוכר. צמצמתי פחמימות -ת"א וכו .ובבדיקות בבוקר כבר היה 89-95 1)האם שבודק שעתיים אחרי ארוחת ערב יוצא 106 ו ב99פעם אחרת . יש צורך בבדיקה של צום בבוקר למחרת ? או זה מראה שבבוקר ודאי יהיה בסדר? וחבל לדקור סתם או שההיגיון כאן שונה ? 2)האם בסדר לבדוק בבוקר לאחר צום של 12-14 שעות מארוחת הערב ? 3)מה זה אומר על הלבלב שלי ובכלל על האם סכרת ? בבדיקות בתזונה ניסיונית לעלן : התחלתי לאכול בשעה 1800 בנחת כל פעם משהו עד 2000 אפרסמון 5 תאנים 2 תמרים תפוח גדול קיווי רימון גדול אבוקדו בינוני 3 כפות טחינה מלאה חצי מנגו קטן את הבדיקה עשיתי ב 2200 שעתיים מהביס האחרון 4) האם מהביס האחרון לוקחים שעתיים? וכאמור יצא 106. תודה על כל התשובות

12/02/2014 | 00:02 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך לפני שתמשיך להשתעשע עם דיאטת פירות צענינת כשלך מומלץ לבצע סוכר בצום +שעתיים אחר רוחה פחמימתית. עד 140 שעתיים אחר נאוכל זה סביר. בצע גם המוגלובין A1C ןאז נדע מה קורה

מנהל פורום סוכרת