ג'ל אלו-ורה לשתיה של FLP.- הרופא של הטבע.

דיון מתוך פורום  סוכרת

19/09/2000 | 14:56 | מאת: הילה שפר

שלום לכולם, צמח האלוורה שכולנו מכירים מקופ"ח מין מישחה בצבע ירוק בתוך צינצנת פלסטיק, שסמים על כוויות ופצעים ועוזרת לנו... אז המשחה הזאת היא רק קצה קצהו של הקרחון... האלוורה היא- הרופא של הטבע!! במיוחד שהיא עשוייה מהעלה עצמו ושווה לו בעוצמתו. כי אין מה להוות בין העלה למשחה בקופ"ח. חברת FLP ' מצאה פטנט כיצד לייצב את הצמח לאחר הפרדתו מין הקליפה שלו, הקליפה מכילה המון רעלים, וזאת ללא פגיעה באלו-ורה עצמה , בכבישה קרה ובהליך פשוט , אנחנו מקבלים אלוורה באיכות מעולה, אשר ניתנית לשתיה ומרפא את דרכי העיכול ותסמינים שונים, כמו עצירויות ,כיבים , טחורים ועוד המון, בנוסף לזאת האלוורה מכילה המון סיבים- שהם גורם משפיע מאוד אצל כל סכרתי. מבין התכונות הרבות אמנה, חודר לכל שכבות העור (הצמח היחיד בעולם שעושה זאת) עוצר כאב ( מכיל בצורה טיבעית חומרים מאלחשים) מאיץ קרישת דם, מכיל 7 סוגי ספונינים , שהם חומרים הדומים לסבון, מספק ויטמינים , מינרלים, אנזימים וחומצות אמינו ומתכות חשובות לגופינו וכל זאת בצורה טיבעית , ללא תוספות של כימיקלים, בצמח יש למעלה מ- 200 מריכיבים שעושים רק טוב לגוף האדם אין לו תסמינים שלילים רק טוב. ריפוי פיטריות כבר אמרתי.. מישחת שיניים מופלאה שתחסוך לכם ביקור אצל רופאי שיניים יש כ"כ הרבה לספר , פשוט תיפתחו אינטרנט ותתחילו להכיר את הצמח שכולנו שמענו עליו אבל לא ירדנו כדי להכיר אותו ולהבין את עוצמתו... באם יש שאלות אשמח לענות. דרך אגב את המוצרים של האלוורה של חברת FLP אין אפשרות להשיג בחנויות רק דרך מפיצים, שהם מניסיונם למדו על האלוורה והכירו הכוחה. לכל המוצרים המתכלים יש אחריות 90 יום בחברה, ניסיתם לא מצא כן לדעתכם ( למרות שזה לא קורה..) תקבלו את הכסף חזרה גם אם גמרתם את המוצר... בברכה, הילה ש

21/09/2000 | 22:20 | מאת: ד"ר יורם קנטר

זה מאד יפה שיש חברה שמייצרת ג'ל פלאי של האלוורה. גם לא ברור כמה ואיזה סיבין נמצאים בכלל בצורת הג'ל.. אולם, על מנת להזהיר מפני רושם אפשרי שכאילו מישהו ממנהלי האתר ממליץ על שימוש באלוורה לסוכרת, רציתי רק להפנות את תשומת לבכם שאין כל מחקר רציני המאשר באופן חד משמעי, שאלוורה במתן דרך הפה או בכל צורה אחרת, משמש או מומלץ לאיזון הסוכרת בבני אדם(אלא אם כן אתם חולדות בסעודיה). להשלמת הידע, להלן הקטע על אלוורה מהפרק "רפואה אלטרנטיבית - טיפולים בסוכרת"מהספר החדש על סוכרת : "לחיות עם ולהרגיש בלי - סוכרת" שיופיע לקראת חנוכה הקרוב: "אלוורה(Aloevera) - תמציות שונות של קקטוס מדברי זה (Aloe barbadenis), משמשות בתעשיות התמרוקים וכן במשחות לריכוך העור. סגולות רפואיות רבות יוחסו לאלווורה. הוא משמש מקור לשני סוגי תכשירים שונים: מיץ אלוורה, וג'ל אלוורה. הג'ל הוא החומר הצמיג והבהיר שיוצא מחריצת עלי האלורה הבשרניים, ומשמש לטיפול בכוויות וכחומר בסיס למוצרים קוסמטיים. הג'ל גם משמש בבליעה דרך הפה כתרופה "עממית " לאולקוס, סוכרת ואסטמה. בניגוד לג'ל, המיץ (שנמכר לעתים גם כאבקה להמסה במים) אין לו פעילות כמו לג'ל, והוא משמש לטיפול בעצירות, כחומר משלשל. מספר עבודות שנערכו בערב הסעודית במכרסמים, מצביעות על הפוטנציאל הטמון בתמציות אלו לטפול בסוכרת. ניסיונות משמעותיים באדם לא בוצעו במידה מספקת, ואין כל הוכחה חד משמעית, במחקרים כפולי סמיות ,שאכן הוא טוב ומתאים טיפול בסוכרת באדם". לידיעתכם, ד"ר יורם קנטר, סטנפורד, קליפןרניה.

23/09/2000 | 21:53 | מאת: הילה שפר

לד"ר קנטר ולשאר הקוראים, ראשית אתחיל ואומר , שלאלוורה יש אישור מאיגוד האלוורה הבין לאומי שזה גוף חיצוני שמהווה את כלב השמירה לכל החברות בעולם, מטי מעט הצליחו לקבל את אישורו של גןף זה, ביניהם חברת FLP , שאותה הזכרתי. שנית, קיימים מאות מחקרים על האלוורה, כל אוניברסיטה בעולם כמעט ,הוציאה מחקרים, האלו-ורה מכילה כ- 200 מרכיבים ( ללא קליפת העלה- היא הגורמת לשילשולים ולתופעות הידועות כשליליות לגבי האלוורה), הג'ל לשתיה של חברת FLP , 97% + מרכיבים מייצבים טיבעיים ויטמין C , אורגני נקי, מכיל את הסיבים בצורה טיבעית שנימצא בתוך העלה. (צריך לפתוח את העלה ולהרגיש את הסיבים), לא מתווכחים עם מראה עניים. מתוך כ- 200 המרכיבים התגלו רק 160 עד עתה וכולם מועילים לגוף האדם, מכיל ויטמינים ומינרלים המתאימים ומועילים לגוף האדם, יודעים גם ששאר המרכיבים עוזרים, רק שעוד לא הצליחו לגלות כיצד, לא צריך להיות כ"כ סקפטים למול מחקרים, תפתחו אינטרנט ותתחילו לקרוא.... מישחות האלוורה עוזרות לסכרתיים- פיטריות, פצעים, גרויים,ועוד דברים רבים אשר עוזרים לחולי הסכרת, למה לא לנסות ולהיווכח, הרי אמרתי שיש אחריות לכל המוצרים המתכלים- 90 יום, עובדה שמתי מעט , השתמשו עד כה באפשרות זו, נוסף על זאת FLP , החברה היחידה בארה"ב ובעולם , אשר אין נגדה אף תביעה מישפטית במשך 22 שנה, כולם מרוצים, למעלה מ- 10 מיליון מישתמשים מרחבי העולם(27 מדינות), כל מה שכתבתי לקחתי מתוך מאמרים רפואיים שאת חלקם כתב רופא ד"ר ישראל צביאל- רופא מרחובות המתמחה באלו-ורה, דבר אחרון - לגבי הכרום שגם עליו כתבתי, לקיחת הסיבים עם הכרום משפרת את ספיגתו, רק חברת FLP , משווקת את הכרום עם הסיבים , ומחלקת אותו בצורה הגיונית נילקח בתחילת כל ארוחה. תומאס אדיסון- ממציא אמריקני נודע אמר, הרופא של העתיד לא ייתן תרופות, אלא יתעניין בהבנת המטופל, דיאטה, מציאת סיבות למחלה והדרכים למניעתן. בנוגע למחקר שאותו הזכיר ד"ר קנטר, אני מעדיפה לא להתייחס והמבין יבין.!! בכל הכבוד הראוי בברכת שנה טובה לכולם, המון בריאות הילה שפר- סכרתית , סוג 2, 18 שנה.

29/11/2000 | 19:28 | מאת: טל בצלאל

שלום אני עושה עבודה בנושא ויטמין B6 והקשר שלו לסכרת אני מאוד אשמח אם יש לכם חומר ואם תוכלו לשלוח לי לדואר האלקטרוני. בתודה טל בצלאל

04/12/2000 | 10:30 | מאת: מועלם מורקוס

יש לי בבית צמח אלוורה ואני מבקש לקבל מידע על התרומות השונות שלו לגוף ולמערכותיו השונות ,למה הוא מועיל ואיך אפשר להשתמש בו ולהכין ממנו מוצרים ביתיים שונים (מוצרים למרפא או לוסמטיקה)? בכבוד רב מועלם מורקוס

מנהל פורום סוכרת