פולינוירופתיה סנסורית

דיון מתוך פורום  סוכרת

01/11/2006 | 19:55 | מאת: יובל

בבדיקה שבוצעה-emg נמצאה תמונה של פולינוירופתיה סנסורית אני חולה בסכרת כ6 שנים ומאוזן.עי תרופות. הבעייה המרכזית נימול בשני כפות הרגליים והרגשה כהליכה על כריות נימול זה מורגש גם באצבעות רגל ימין האבחנה המדויקת בבדיקת EMG היא תסמונת לכידה אולנרית במפרק ימין בצורה בינונית ותמונה נוירופיזיולוגית המתאימה לפולינוירופתיה סנסורית. מעונין לדעת מה סוג הטיפול המתאים לאבחנה זו. תודה

06/11/2006 | 13:50 | מאת: ד"ר יורם קנטר

הטיפול תלוי בחומרת הבעייה - מתרופות ההמשפרות את זרימת הדם הקפילרית, דרך תרופות נגד כאב נוירופתי וכלה בניתוח מקומי לשחרור הלחץ וה"לכידה".

מנהל פורום סוכרת