סכרת גבולית ופגיעה עצבית קשה

דיון מתוך פורום  סוכרת

25/03/2017 | 11:31 | מאת: נתי

חליתי בשתי ההריונות בסכרת הריון לפני 12 שנה. בכל השנים היתה לי סכרת גבולית לפי בדיקות דם . בבדיקות האחרונות 104 בצום. לפני חודז בצעתי בדיקת emg שיצאה לא תקינה ואובחן פולינורופתיה סנסורית הקפית בכל הגוף. האם ייתכח כי בערכים גבוליים כאלה נוצרה פגיעה עצבית מפושטת ברמה קשה?

29/03/2017 | 13:43 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך נתי, תחאורטית הופעת פולינוירופתיה הקפית מפושטת אפשרית בסוכרת קלה אך ממושכת לאורך השנים.

29/03/2017 | 13:44 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך נתי, תחאורטית הופעת פולינוירופתיה הקפית מפושטת אפשרית בסוכרת קלה אך ממושכת לאורך השנים.

מנהל פורום סוכרת