ערכי סוכר אחרי 5 שעות

דיון מתוך פורום  סוכרת

19/03/2017 | 14:27 | מאת: אלון

שלום,היום בבוקר בשעה 8:40 שתיתי שייק שיבולת שועל עם בננה ותותים וחלב , אחרי שעתיים שתיתי קםה עם סוכרזית ועישנתי סיגריה , ואז בדקתי סוגרנב 13:50 ויצא 89 רציתי לשאול אם הייתי ממתין עוד 3 שעות בצום זה היה יורד? או שזה כבר ההכי נמוך שיש לי? והאם סיגריה וקפה ללא סוכר אמורים להעלות?

22/03/2017 | 17:12 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך קשה לדעת משום שהסוכר נמצא באוסצילציות עם עליות וירידות במשך היממה. סיגריות לא מומלץ וקפה עם ממתיק מלאכותי לא מוריד/מעלה את הסוכר.

מנהל פורום סוכרת