קטיעה רגל עקב זיהום ברגל.

דיון מתוך פורום  סוכרת

02/03/2017 | 09:36 | מאת: אתי

כתוצאה מזיהום בכף הרגל, קטעו לבעלי את רגל ימיו מהברך ולמטה. ובכל זאת הסוכר שלו הוא 145 בבדיקה האחרונה. כרגע הוא בשיקום והולך לקראת הרכבת פרוטזה. השאלה שלי כמה זמן לוקח השיקום, והאם הוא יוכל להתנהל בכוחות עצמו. ומה לגבי ערכי הסוכר שהיו מאד גבוהים עובר הניתוח. תודה רבה.

05/03/2017 | 12:09 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך אתי קטיעת הרגל מתחת לברך לא "קטעה" את הסוכרת שממשיכה לכרסם בבעלך ולכן יש להתייעץ עם הרופא/מומחה לסוכרת המטפל בו לגבי המשך טיפול קפדני והשגת איזון אידאלי. לגבי משך השיקום הוא שונה מאדם לאדם ותלוי בהתאמת הגדם לתותבת ובפיזיותרפיה והתרגול הנדרשים.

מנהל פורום סוכרת