רמות סוכר בדם ערכים 92 ו100

דיון מתוך פורום  סוכרת

16/01/2017 | 19:27 | מאת: נחי

אני רזה. 63 קילו על 1.74 גובה. בן 53. עושה ספורט -לא אוכל כלל וכלל שומנים.שותה קה ותה ללא סוכר ומים בלבד.מנגד אוכל כמתוקים כל יום 1.חטיף חלווה בארכה 100 קלוריות לחטיף,4 ריבועים קטנים של שוקולד מריר ו2 דובשניות קטנות.האם זה גרם לי לעלית רמת הסוכר?להחית בחצי או ביותר?כמו כן אני אוכל כל יום סלט גזר עם סלק וידוע לי ששם יש די הרבה סוכר. בבדיקות שערכתי נמצא לפני חצי שנה 92 רמת גלוקוז וכעת 100 ואני מודאג. מה המלצתך

23/01/2017 | 11:57 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך הערכים שלך עדיין בתחום הנורמה אך "מגרדים" את הסף העליון. עקרוינת מומלץ לך שלא להגזים באכילת סוכרים זמינים, ורצוי שתפחית במחצית את מה שאתה זולל כרגע.

מנהל פורום סוכרת