בעיה נפוצה

דיון מתוך פורום  דיאטה, תזונה והשמנה

23/03/2014 | 02:25 | מאת: מורן

ישלי בעיה נפוצה. הבטן שלי מתנפחת לאחר הארוחה ונשארת כך עד סוף היום. הבעיה היא שאני לא יודעת למה זה קורה... אני במשקל 53 קילו בגובה 1.64 ושומרת על המשקל הזה כבר חצי שנה. אני חוששת שזה נובע מסדר יום לא סדיר. אני מתעוררת ב1 בצהריים ישר לארוחת צהריים ואוכלת 3 ארוחות ביום.. צהריים, אחר הצהריים, וערב. האם זה נובע ממרווח קטן בין השעות של הארוחות או שזה יכול לנבוע מעצירות? האם יש משהו שאני אוכל לעשות כדי למנוע את זה?

24/03/2014 | 09:53 | מאת: ד"ר אולגה רז

אם את לא יודעת מה קורה איתך אז איך אני יכולה לדעת? והאם באמת מה שאת מקרגישה כלפי גופך הוא אובייקטיבית נכון? המשקל שלך מצויין וזה אומר שכמות האוכל שאת מקבלת תקינה וסבירה. זה שאת קמה מאוחר ומתחילה לאכול מאוחר אין לזה פגם. ברור שצריך לטפל בעצירות אבל זה עדיין לא מסביר בטן נפוחה. כדי לתת לך טיפול נאות צריך לראות אותך ולדבר איתך ולקבל בדיקות שלך ולהבין מה קורה מבחינה פיזיולוגית ופסיכולוגית בחייך.

מנהל פורום דיאטה, תזונה והשמנה