עודף משקל

דיון מתוך פורום  דיאטה, תזונה והשמנה

05/01/2014 | 11:33 | מאת: מרסלו

בן 54 בריא ברוך ה' לא אוהב ירקות יש לי עודף משקל של 30 קילו רמת הכולסטרול הינו בין הגבולות יש לי קצת לחץ דם אבל מטופל ונמצא תקין כל דיאטנית אין לה פתרון בשבילי וקשה לי מאוד להתחיל ירקות אין אפשרות חוץ מלאכול ירקות להגיע לאיזה תפריט עם פחממות, קיטניות שאוכל לרדת במשקל אודה לך מאוד על עזרתך

06/01/2014 | 16:24 | מאת: ד"ר אולגה רז

קודם כל, הגדרה של בריאות היא יחסית. מבחינתי, אדם ששוקל 30 ק"ג מעבר לרצוי, הוא לא ממש בריא. אי לכך, כדאי לקחת את הדברים ברצינות ולהתחיל לאכול בצורה כזו שכל אותם הפריטים שגורמים לך להשמין יורדו מסדר יומך. לא צריך בשביל זה לאכול ירקות, אלא לבנות תכנית הכוללת ארוחות קטנות כל 3-4 שעות ובכל אחת מעט פחמימה מורכבת (לחם חי, אורז, גריסים, קטניות). ככל שתחלק יותר את האוכל על פני היום, כך יתאפשר לך יותר לרדת במשקל. בהצלחה

מנהל פורום דיאטה, תזונה והשמנה