דיאטה

דיון מתוך פורום  דיאטה, תזונה והשמנה

03/01/2014 | 18:24 | מאת: יעל

שלום ד"ר אולגה אני בת 40, ירדתי עד עכשיו 21 קילו בדיאטה מבוקרת (4 פרוסות לחם קל ביום , גבינות רזות, יוגורט 1.5 אחוז, סלט גדול בצהריים עם 2 כפות אבוקדו, טונה, בולגרית 5 אחוז ומעט אגוזי מלך, וארוחה בשרית בערב שכוללת 3 -4 כפות אורז או פסטה או קוסקוס עם חזה עוף וירקות מבושלים במקסימום כף שמן זית לכל הסיר). הבעיה שלי שמזה חודש ימים לפחות יש לי עצירות. אני אוכלת הרבה ירקות כל יום, אוכלת מרק ירקות ללא שמן (מבשלת בו את העוף כמו שהמלצת לי בעבר) כמעט מידי יום שתורם לי המון נוזלים. ולמרות זאת סובלת מעצירויות. אשמח אם תוכלי להמליץ לי על משהו שיסייע לי . לפני הדיאטה לא סבלתי בכלל מעצירויות. האם עלי להוסיף שמן לתפריט או משהו אחר ? תודה רבה! אגב, כרגע אני שוקלת 79.5 גובה 1.59 . מתכננת לרדת עוד 10 קילו בערך

05/01/2014 | 12:30 | מאת: גלי

היי ממליצה לך להשתמש בפורמולה הומואופתית לעצירות http://bit.ly/1jLc2tu

מנהל פורום דיאטה, תזונה והשמנה