עם אפשר עזרהה

דיון מתוך פורום  דיאטה, תזונה והשמנה

25/12/2013 | 19:49 | מאת: דינה

ערב טוב,אני בת 25 ומאוד מאוד רוצה לעשות דיאטה ולא מצליחה..שוקלת 78 אחרי 3לידות..לידה אחרונה לפני שנה וחצי..אני תמיד יורדת במשקל אחרי הלידות אבל דווקא אחרי הלידה האחרונה אני בכלל לא מצליחה עד היום לרדת במשקל..ואני מאוד רוצה לרזות לפחות להגיע למשקל 60..ואין לי זמן ללכת לדיאטנית מה עליי לעשות?האם תוכלי להמליץ לי??תודה רבה מראש

26/12/2013 | 17:14 | מאת: ד"ר אולגה רז

אם אין לך זמן אז לא תוכלי לרדת במשקל כי ירידה במשקל דורשת התמסרות, תכנון והכנה. אם זה מאוד חשוב לך אז תמצאי זמן ללכת לייעוץ ולקבל המלצות ראשוניות ואח,כ תצטרכי להיכנס למסגרת קבועה של פגישות כדי לעזור לעצמך להשיג את המטרה שלך. לצערי, בלי מאמץ אי אפשר להשיג שום דבר. תחליטי ותעשי.

מנהל פורום דיאטה, תזונה והשמנה