רעבה כל הזמן מאז שהתחיל החורף

דיון מתוך פורום  דיאטה, תזונה והשמנה

25/12/2013 | 10:57 | מאת: נגה

שלום ד"ר רז, אני עושה דיאטה מסודרת והשלתי יפה במשקל עד שהתחיל החורף. לפני מס' ימים נשקלתי ונשארתי באותו המשקל, לא ירדתי. אני חושבת שהסיבה העיקרית לזה היא שאני רעבה כל הזמן. בימים האחרונים שקר מאוד אני רעבה כל הזמן, ממש כל הזמן ולכן אני אוכלת יותר למרות שאני משתדלת לשמור על מה שאני אוכלת. אני מניחה שזאת הסיבה שבגללה לא ירדתי במשקל. מה אני צריכה לעשות כדי להתמודד עם הרעב התמידי והרצון לרדת במשקל?

26/12/2013 | 17:12 | מאת: ד"ר אולגה רז

זה מאוד טבעי שאוכלים יותר כשקר. כך שאת יכולה לקחת על עצמך מטרה לא לעלות במשקל בימים הקרים יותר ולשמור על המשקל הקיים, בכוונה ברורה לרדת במשקל כשמזג האויר יתחמם. כדי לספק את הצורך לאכול כל הזמן, אני ממליצה לך להכין מרק ירקות מכל הירקות שאת אוהבת, אפשר להוסיף אבקה, אפשר לעשות הרבה ירקות חתוכים בתנור עם קצת מלח ושמן זית ואפשר לאכול ירקות טריים כפי שהם. את כל זה אפשר לאכול בלי הגבלה וכך להוריד במידת-מה את תחושת הרעב.

מנהל פורום דיאטה, תזונה והשמנה