בשר שהופשר

דיון מתוך פורום  דיאטה, תזונה והשמנה

18/12/2013 | 14:52 | מאת: רותי

שלום רב, יש לי חזה עוף ובשר טחון קפואים אך הם היו בפריזר במהלך הפסקת חשמל ממושכת בת 13 שעות. כשעה וחצי לאחר החשמל התחדש נגעתי בהם הם היו קפואים לחלוטין שוב. האם ניתן להשתמש בהם? תודה. אציין שמן הסתם במהלך הפסקת החשמל הם היו בתנאי קירור כי הפריזר היה קר. תודה

18/12/2013 | 16:26 | מאת: ד"ר אולגה רז

נראה שתוך שעת הפריזר עדיין מקפיא. אם זה היה קורה אצלי בבית, הייתי מסתכלת על המוצר ומחליטה מה לעשות עם זה. סביר להניח שההחלטה היתה להשתמש בזה. אבל לך אני לא יכולה להמליץ כי לא ראיתי ולא יודעת איך הפריזר שלך עובד, כמה את רגישה מבחינת מערכת העיכול, כך שתחליטי בעצמך. אין תשובה חד משמעית.

מנהל פורום דיאטה, תזונה והשמנה