ירידה במשקל - האם זה יעבוד??

דיון מתוך פורום  דיאטה, תזונה והשמנה

11/12/2013 | 10:17 | מאת: תמי

קבלתי תפריט שמורכב מ5 ארוחות ביום , בוקר כריך ירקות חופשי , ביניים יוגורט 1.5 % שומן , צהריים 2 כריכים ירקות חופשי מרק, אחר צהריים : פרי , ארוחת ערב : סלט 2 כריכים , הכריכים כמובן יורכבו משברים בריאים כמו גבינה לבנה , ביצה קשה , טונה , פסטרמה , וכדומה . זה יעבוד במידה ומתמידים ? זה יוריד ממני משקל במשך זמן ? אני שוקלת 80 קילו מטר שישים ושניים בת 29.....תודה מראש על כל תשובה

12/12/2013 | 10:32 | מאת: ד"ר אולגה רז

מי שנתן לך על הדיאטה הוא זה שצריך לענות לך על השאלות. זה לא בדיוק מה שאני הייתי ממליצה אם כי זה די סביר אך חסרים פה אלמנטים שנראים לי חשובים

מנהל פורום דיאטה, תזונה והשמנה