כחלק מהדיאטה

דיון מתוך פורום  דיאטה, תזונה והשמנה

08/12/2013 | 17:53 | מאת: dov

שהחלטתי להתחיל החלטתי קודם כל לעשות מספר שינויים בבית. לרוקן את המדף של הממתקים, לקנות המון ירקות ופירות, לקנות משקולות כדי לעשות גם קצת כושר ובנוסף אני שוקל להכניס הביתה מתקן למים מסוננים שאולי יעודד אותי לשתות מים. את הרוב כבר עשיתי חוץ ממתקן המים יש המלצות כלשהם?

09/12/2013 | 23:48 | מאת: דן

קודם כל מזל טוב על ההחלטה, לא משהו פשוט בכלל. אני מציע לך קודם כל לקחת את הדברים באיזי, לא לעשות שינויים דרסטיים ומהירים מדיי.. תתחיל באמת בקצב שלך ולאט לאט תשלב עוד דברים. בקשר למתקן מים, אני לא כל כך מכיר, אבל ידוע שמים עוזרים בדיאטה ובכלל בריאים, אז אם זה מה שיעזור לך לשתות יותר זה שווה

18/12/2013 | 09:05 | מאת: ניצן

בתור אחת שהיתה מכורה לדיאט קולה ושוקולדים גם אני רוקנתי את הארונות והמקרר מהג'אנק הזה. מבחינת מים עברתי למי עדן pure שזה מתקן לטיהור מי ברז. מאוד נוח וגורם לא רק לי לשתות יותר אלה לכל דיירי הבית מסתבר.

מנהל פורום דיאטה, תזונה והשמנה