גבנ"צ

דיון מתוך פורום  דיאטה, תזונה והשמנה

04/12/2013 | 18:14 | מאת: נטלי

שלום, בת 32 , 167 ו48 ק"ג,לא פעילה גופנית על בסיס קבוע, עד לפני שנה וקצת סבלתי מעודף בכולסטרול. רציתי לשאול מהי הכמות השבועית המומלצת לצריכת מוצרים עם גבינה צהובה כגון פיצה וטוסט והאם זה משנה אם צורכים אותה במהלך יום אחד או מחלקים למספר ימים. תודה נטלי

08/12/2013 | 15:08 | מאת: ד"ר אולגה רז

ראשית, משקלך נמוך. שימי לב ותבדקי מה קורה. שנית, יש גבינות לייט של 9 או 5 אחוז וניתן לאכול 1-2 פרוסות ביום. הגבינות היותר שמנות 1-2 פעמים בשבוע ורצוי לא לאכול בבת אחת 300 גרם גבנ"צ אלא לקחת פרוסה אחת בכל פעם.

מנהל פורום דיאטה, תזונה והשמנה