עלייה במשקל

דיון מתוך פורום  דיאטה, תזונה והשמנה

03/12/2013 | 13:43 | מאת: נגה

ביום חמישי בערב שקלתי 50.2 ביום שישי בבוקר שקלתי 49 ביום שישי בערב שקלתי 51.8 היום בבוקר שקלתי 51.5 עליתי ביום אחד 2.5 ק"ג! זה בלתי נתפס מה שקרה!!! זה איום ונורא! כמעט עלייה של 3 קילו ביום אחד!!! וגם אני מרגישה שהתנפחתי בגוף מהשומן וגם נהייתה לי עכשיו כרס בבטן. איך אני אוריד את ה-2.5 קילו עכשיו?

08/12/2013 | 15:26 | מאת: ד"ר אולגה רז

המשקל משתנה מיום ליום ומבוקר לערב וגם בהתאם לשינוי מזג האויר וגם לפני הווסת והשינוי הזה יכול להגיע עד כ-2 ק"ג וזה לא עליה בשומן אלא בנוזלים. כמו שזה עולה - כך זה יורד. תמיד תשקלי באותו זמן, רצןי בבוקר, מינימום בגדים ודעי שלכל מיני התרחשויות פנימיות וחיצוניות יש השפעה על כמות הנוזלים בגוף. אם לא אכלת במשך הימים האלה יותר מידי אוכל אז סביר להניח שזו עלייה על חשבון הנוזלים

מנהל פורום דיאטה, תזונה והשמנה