שתיתי את המיצים הללו כי רציתי לנקות את הגוף מרעלים

דיון מתוך פורום  דיאטה, תזונה והשמנה

29/11/2013 | 18:15 | מאת: דנה

שתיתי את המיצים הללו כדי לחזק ולנקות את הגוף מרעלים - לא ידעתי שזה יפוצץ לי את הראש!!!עצוב דנה | 18:15 29/11/2013 שתיתי ביום אחד : בקבוק שלם ליטר של מיץ סלק , בקבוק שלם של ליטר מיץ גזר, בקבוק שלם של ליטר מיץ תפוחים, בקבוק שלם של ליטר מיץ תפוזים, פחית של 300 מ"ל של מיץ ירקות, בקבוק 500 מ"ל של מיץ אננס. בקבוק שלם של ליטר מיץ רימונים בסך הכל שתיתי 6 ליטר של מיצים והרגשתי בערב שמתפוצץ לי הראש, הלב שלי דפק חזק, והייתה לי סחרחורת חזקה והרגשתי חולשה רבה ועייפות. שתיתי מיצים בריאים כדי לחזק את הגוף וקיבלתי כאבי ראש עזים היו לי כאבי ראש עזים ביותר מהמיצים ששתיתי! מדוע המיצים גרמו לי לכאבי ראש עזים ביותר? מדוע הרגשתי שהראש שלי התפוצץ???

05/12/2013 | 02:00 | מאת: מאיה

איך הצלחת לשתות כל כך הרבה? כאילו מה-שתית את כל זה ביום אחד??? את רצינית אחותי?????????? אם הייתי הראש שלך גם הייתי מתפוצץ....

07/12/2013 | 08:55 | מאת: צחי

מנהל פורום דיאטה, תזונה והשמנה