האם אפשר למות מכל המיצים ששתיתי היום?

דיון מתוך פורום  דיאטה, תזונה והשמנה

26/11/2013 | 19:53 | מאת: מיטל

שתיתי היום : בקבוק שלם ליטר של מיץ סלק , בקבוק שלם של ליטר מיץ גזר, בקבוק שלם של ליטר מיץ תפוחים, בקבוק שלם של ליטר מיץ תפוזים, בקבוק 300 מ"ל של מיץ ירקות, בקבוק 500 מ"ל של מיץ אננס. בסך הכל שתיתי 5 ליטר של מיצים היום האם יכול להיגרם לי נזק מהמיצים ששתיתי היום? אני פוחדת למות האם יכול להיות לי עכשיו סכרת?

28/11/2013 | 16:52 | מאת: ד"ר אולגה רז

אמרתי לך כבר כמה פעמים שאת צריכה לטפל בבריאות הנפשית שלך וכמה שיותר מהר יותר טוב כי את חיה בפחדים ובלחצים ואוכלת ושותה צורה שלא מתקבלת על הדעת . את עושה ופוחדת. אז תפני למישהו שיטפל בפחדים שלך ובצורה המעוותת של החשיבה על האוכל. בזה שאת שואלת אותי שאלות את לא תקבלי באמת עזרה שאת זקוקה לה.

מנהל פורום דיאטה, תזונה והשמנה