ל

דיון מתוך פורום  דיאטה, תזונה והשמנה

08/11/2013 | 21:15 | מאת: אנונימי

אני בת 15 וחצי. הגובה שלי הוא 1.60 והמשקל 41 פחות או יותר. זה תקין? אני לא מצליחה להשמין.

10/11/2013 | 18:35 | מאת: ד"ר אולגה רז

את רזה מעבר למידה ואת צודקת בכך שכדאי לעלות במשקל. אני מקווה שאת מבינה שבפורום, בלי לדעת עלייך שום דבר, לא אוכל להגיד לך איך עלות במשקל. כפי שאת יודעת בעצמך, זה לא פשוט, צריך מאוד לדייק וצריך לדעת מאיפה מתחילים. כלומר, מה את אוכלת. אני מציעה לך לא להסתפק בפורום אלא ללכת לדיאטנית בופ"ח או בכל מסגרת אחרת, אבל הדיאטנית צריכה להיות קלינית מוסמכת כדי לטפל בך בצורה הכי טובה שמגיעה לך. מאחלת לך הצלחה

מנהל פורום דיאטה, תזונה והשמנה