דיאטה עם שני כדורים שונים

דיון מתוך פורום  דיאטה, תזונה והשמנה

10/10/2013 | 09:38 | מאת: עידית

ברצוני להתחיל דיאטה עם כדור סיב הקונגאק + לקרניטין 1500 ורציתי לדעת עם אפשר לקחת את שניהם ביחד. האם עדיף נוזל או כדור ? האם לקרניטין 1500 הכמות מתאימה (יותר או פחות) ? אני בת 32 וכבר 12 שנה תקועה אל אותו משקל 70 ק"ג לא משתנה אחרי 3 לידות בריאה בדרך כלל (אם אנמיה קלה) והבנתי שהכדור עוזר גם להחליש מחזור אז יכול גם לעזור. מבקשת את עזרתך. והאם הכדורים האלה טבעיים או מסוכנים אשמח לקבל תשובה לטוב או לרע. ואם ממליצה על משהו אחר אשמח להקשיב.

10/10/2013 | 15:27 | מאת: ד"ר אולגה רז

ראשית, זה שאת שומרת על משקל קבוע, גם לאחר 3 לידות, זה הישג מהותי. בלי לדעת גובה שלך, קשה לי להאריך עודף משקל, אם בכלל, אם כי משקל 70 במשך שנים נראה לי לא רע בכלל. יש לי ספק שקונג'אק ולקרניטין יהיו לעזרה, אם כי אפשר לנסות. אם את בריאה הם לא אמורים לעשות נזק. תדווחי מה קורה איתך

מנהל פורום דיאטה, תזונה והשמנה