לבן שלי יש קפלים ושכבות שומן

דיון מתוך פורום  דיאטה, תזונה והשמנה

07/10/2013 | 19:50 | מאת: אבי

הבן שלי בן 13 והוא שוקל 60 וגובה 164. יש לו הרבה קפלים באזור הבטן ושכבות שומן, הוא לא עושה ספורט כמעט והוא רוצה להרזות ולהוריד את שכבות השומן. איך אתם ממליצים לעשות את זה?

10/10/2013 | 15:18 | מאת: ד"ר אולגה רז

במקרה הספיציפי שלך, הבן שלך שוקל סביר והדבר היחיד שיכול לעזור לו זה פעילות גופנית. ילד בן 13 כדאי שיעשה פעילות גופנית כי הקפלים יילכו ויתרבו. יחד עם זאת, אני ממליצה לך להקטין את כמות הממתקים והחטיפים שבהישג ידו כי אוכל מתוק ושמן הוא זה שמעודד את התפתחות קפלי השומן בהצלחה

מנהל פורום דיאטה, תזונה והשמנה