דיאטת הלחם

דיון מתוך פורום  דיאטה, תזונה והשמנה

05/10/2013 | 12:22 | מאת: אפרת

אולגה שלום, אני בת 49 שוקלת 67 גובה-164 ס"מ. קנתי את ספרך דיאטת הלחם, ובמשך שבוע הקפדתי מאוד על כל ההוראות: מים, 8 סרוסות לחם מקמח מלא קל, ספורט, ירקות,פרי אחד, יוגורט .... לאחר 6 ימים הורדתי רק 100 גר. אני מיואשת..מה לא בסדר??? אודה לתשובתך.

10/10/2013 | 15:02 | מאת: ד"ר אולגה רז

יש אנשים שיורדים במשקל בהתחלה ונערים במהלך. יש אנשים שההתחלה שלהם איטית ומתעצמת לאחר כמה שבועות. יכול להיות שאת שייכת לסוג השני של האנשים. אם אחרי שבוע את לא מרגישה ירידה יותר משמעותית, כמו 500 גרם ויותר, כדאי לבדוק האם יש גורמים שעוצרים אותך מלרדת במשקל, כמו אולי פעילות איטית של בלוטת התריס וגורמים נוספים שכרגע נחכה ונראה. את לא שוקלת הרבה ולכן לא פלא שהגוף שלך לא ממהר להגיב על צורת האכילה עם פחות אוכל. תמשיכי שבוע-שבועיים ותכתבי לי שוב

מנהל פורום דיאטה, תזונה והשמנה