מוצרי חלב

דיון מתוך פורום  דיאטה, תזונה והשמנה

03/10/2013 | 09:37 | מאת: ויקי

שלום! התחלתי דיקור סיני והמדקרת ממליצה לא לצרוך מוצרי חלב בכלל, ללא קשר לבעיה ספציפית שלי אלא מפני שברפואה משלימה זה נחשב לרעל. אני לא צמחונית ולא טבעונית, לא לוקחת שוב תוספות תזונה, בת 35. מה לעשות ולמי להאמין?? תודה!

03/10/2013 | 14:16 | מאת: ד"ר אולגה רז

זה לא עניין של אמונה שלך אלא עניין של אמונה של רפואה סינית שאוסרת שימוש במוצרי חלב עם ובלי סיבה. כמו שאת מבינה, בכל שיטה יש אמונות שלה - לעיתים מבוססות ולעיתים בלתי מבוססות. באמונה שלי, המבוססת על מדע, אפשר לצרוך כמות מסויימת של חלב ומוצריו, לא יתר מידי, אם אין לך רגישות ללקטוז. ובלי קשר לדיקור, שאמור לעזור לך במה שאת זקוקה, עם או בלי חלב.

מנהל פורום דיאטה, תזונה והשמנה