שתיית נס קפה במהלך שמירה על תזונה.

דיון מתוך פורום  דיאטה, תזונה והשמנה

30/09/2013 | 17:16 | מאת: דוד

שלום וברכה. שאלה לי אליכם ואשמח אם תוכלו לענות לי בבקשה. כבר תקופה ארוכה שאני משתדל לשמור על תזונה נכונה, זה כולל ויתור על סוכר ומלח כמעט כליל, ברור שגם שתייה מתוקה וממתקים וכיוצא, רק לחם קל וגם זה 2 פרוסות ביום. השאלה שלי אם עלי להפסיק גם שתיית נס קפה ? אציין רק שאם אני אכן שותה נס קפה, זה עם חלב 1% שומן וכן בלי סוכר בכלל, יש לזה משקל בכלל ? כדאי להימנע מזה ? אודה לכם מראש על ההתייחסות!! ברכה והצלחה .

01/10/2013 | 12:48 | מאת: ד"ר אולגה רז

אוכל לענות רק על שאלת הקפה כי אני לא מבינה משאלתך מזה תזונה בריאה ולמה היא בריאה והאם יש בעיות בריאות בכלל וכו'. קפה כקפה היא שתייה מקובלת ואף מומלצת לחלק מהאנשים. לפי המחקרים קפה עשוי למנוע התפתחות סוכרת ומחלות כבד ועוד. מדובר עד 4-5 כוסות קפה ביום, לא חזק מידי. אפשר להוסיף מעט חלב כך שבסה"כ זה יגיע לחצי עד שלושת רבעי כס ביום . מקווה שזה עונה על שאלתך.

מנהל פורום דיאטה, תזונה והשמנה