תזונה לאימהות עסוקות

דיון מתוך פורום  דיאטה, תזונה והשמנה

27/09/2013 | 15:35 | מאת: שיר

אני מנסה לשמור על אורח חיים בריא אבל אני נןפלת בימים עמוסים . אני מגיעה למצבים בהם אני רעבה ואז אני אוכלת כל מה שבא ליד- שטויות בדרך כלל.. יש לך איזו עצה להתמודד עם האכילה בחטף??אני יודעת שאני צריכה להתארגן על שיהיה לי אוכל זמין בריא אבל לא תמיד אני מספיקה להכין..

01/10/2013 | 12:34 | מאת: ד"ר אולגה רז

בעיה ידועה ויש לה פתרו/נות לא קשים: 1. להביא לעבודה חבילה של קרקרים מחיטה מלאה או פריכיות או טוסטעים, שאכילתם לא דורשת שום הכנה. 2. לשים תזכורת בסמארטפון שיצפצף כל 3-4 שעות ואז תאכלי מה שפאטתי, אם לא הכנת משהו משמעותי מראש. 3. בהקשר ל"אוכלת כל מה שבא ליד" כשאת חוזרת הביתה תדאגי שלא יהיו בבית מזונות שנכנסים לקטגוריה "שטויוצת" ואז "כל מה שבא ליד" יהיה סביר, בריא ולא משמין. בהצלחה

מנהל פורום דיאטה, תזונה והשמנה