מבנה גוף

דיון מתוך פורום  דיאטה, תזונה והשמנה

26/09/2013 | 15:18 | מאת: דנה

שלום רב,הנני בת 23 עם מבנה גוף רזה . ה-BMI שלי הוא 18.00 . בערב היקף הבטן שלי מגיע ל-120 ס"מ... האם זה נורמלי היקף בטן של 120 ס"מ בערב? כי בבוקר היקף הבטן שלי 90 ס"מ. אבל סובלת מבעיה של בטן נפוחה, גם בבטן העליונה וגם בתחתונה. יש לי בעיה שכאשר אני אוכלת מאכל הכי קטן אז ישר הבטן שלי מתנפחת לבטן הריונית בחודשים מתקדמים, אני פוחדת לאכול ארוחת ערב כי בערב הבטן שלי תפוחה מאוד ואני פוחדת שהבטן שלי תתנפח יותר. מדוע כל דבר הכי קטן שאני אוכלת אז ישר הבטן שלי מתנפחת? האם אין קשר בין BMI נמוך לבין בטן שטוחה? האם לא לכל אחת יכולה להיות בטן שטוחה?

01/10/2013 | 12:31 | מאת: ד"ר אולגה רז

הנושא הזה דובר במשך החודש האחרון. תיכנסי לפורום, אין לי כבר מה להגיד מבר למה שכבר נאמר - ייעוץ תזונתי אישי ובדיקות רלוונטיות שתשלחי אליהן

מנהל פורום דיאטה, תזונה והשמנה