בדיקת דם

דיון מתוך פורום  דיאטה, תזונה והשמנה

24/09/2013 | 20:42 | מאת: יובל

שלום! לאחרונה עשיתי בדיקת דם שגרתית בצום 8 שעות ומצאו לי מדד של 106 גלוקוז, 210 כולסטרול. הנני גובה 1.82 משקל 106 ק"ג בן 46. אלו מזונות עליי לאכול כדי להוריד את הסוכר האם רמה גבוהה זו של סוכר מעידה על סכרת? בכבוד יובל

25/09/2013 | 11:10 | מאת: ד"ר אולגה רז

רמה מוגברת של סוכר,בבדיקה חד פעמית, עדיין לא מעידה על סוכרת. יש בדיקה נוספת שנקראת המוגלובין A1C שיכולה לתת תשובה יותר מדוייקת, מה שמעיד על אפשרות שאתה מפתח סוכרת זה עודף המשקל שלך, שבדר"כ בא יד ביד עם סוכרת ואם תטפל בעודף המשקל ותרד במשקל אז גם הסוכר אמור לרדת. ואם תשמור על משקל סביר ותאכל נכון אז תוכל למנוע התפתחות סכרת למשך הרבה מאוד שנים. אני מקווה שברור לך שכדי לעזור לאדם לשפר את הבדיקות ולהוריד אותו במשקל צריכים לראות את כל סדרת הבדיקות, לראות את האדם, לשקול ולמדוד אותו, לבדוק איפה השומן מצטבר ורק אז תוכל לקבל טיפול אמיתי ולא בערך ומגיע לך טיפול טוב.

27/09/2013 | 14:43 | מאת: יהיוווו כא

מנהל פורום דיאטה, תזונה והשמנה