תזונה בריאה

דיון מתוך פורום  דיאטה, תזונה והשמנה

20/09/2013 | 12:30 | מאת: מורן

שלום, רציתי לשאול אם הגוף שלי יפרק את השומן העודף בגוף שלי גם מבלי לעשות ריצה וספורט?כלומר להרזות רק באמצעות תזונה בריאה .

24/09/2013 | 13:48 | מאת: ד"ר אולגה רז

אכן אפשר לרזות באמצעות תזונה ע"י דפיצית קלורי, כלומר, הכנסה אנרגטית (אוכל) תהייה קצת פחות נמוכה מהכנסה אנרגטית (כל התהליכים בגוף שמתרחשים בכל מקרה, בלי פעילות גופנית). יחד עם זאת, פעילות גופנית, אפילו מתונה ביותר, כמו עליה וירידה במדרגות, ריקודים וכו, תורמת לכך שאחוז השומן שמתפרק בהרזיה נשאר קצת יותר גבוה מאשר אם לא עושים פעילות גופנית.

מנהל פורום דיאטה, תזונה והשמנה