בטן שטוחה

דיון מתוך פורום  דיאטה, תזונה והשמנה

09/09/2013 | 17:07 | מאת: סאלי

ניסיתי הכל כדי להוריד את הבטן אך ללא הועיל. יש לי כרס קטנה שתופחת מייד אחרי האוכל ואני מצליחה להוריד קצת ממנה רק אם אני נמנעת לחלוטין מפחמימות. עשיתי בדיקה לאיתור רגישויות לגלוטן כולל צליאק ותודה לאל הכל תקין. ניסיתי הרבה דרכים וככל הנראה לא ניחנתי בגנים משובחים במובן הזה. האם הגנטיקה קשורה? מצאתי אתר אחד שיש בו טיפים לדיאטה מהירה. בתקווה שזה יביא לי מזור

12/09/2013 | 15:10 | מאת: ד"ר אולגה רז

אין דיאטות מהירות ויש ללמוד לאכול מחדש, אי אפשרלעשות זאת דרך האינטרנט. את צריכה ללכת למומחה לתזונה ולקבל תוכנית. ממנו תלמדי מה ואיך לאכול, כמה ואיך להתנהג עם הראוכל. מי שרוצה להשיג משהו צריך להתכונן לעבודה. אם תמסרי עלייך יותר פרטים כמו גיל, משקל, גובה, היקף מאתניים, אז אולי אוכל לתת לך עיצות יותר מפורטות.

מנהל פורום דיאטה, תזונה והשמנה