שאלה לד"ר אולגה רז

דיון מתוך פורום  דיאטה, תזונה והשמנה

05/09/2013 | 06:47 | מאת: מיטל

האם בטן נפוחה ושמנה ובולטת זה 100% גנטי? כי כל המשפחה שלי עם כרס ענקית. האם לא ניתן לשנות את מבנה הבטן? מדוע אני רואה בנות שהבטן שלהן לא תופחת במהלך היום ונשארת שטוחה עד הלילה? מדוע יש בנות שיש להן בטן שטוחה כל היום גם לאחר ארוחה גדולה? איך את מסבירה את זה שיש בנות שיש להן בטן שטוחה למרות שלי יש BMI יותר נמוך מהן?

08/09/2013 | 14:28 | מאת: ד"ר אולגה רז

שאלות של מדוע ולמה לא ניתנות למתן תשובה. הן ככה ואת ככה. אם את רוצה שלא תהייה לך בטן נפוחה, תפני לייעוץ אישי שמתאים לך. חבל לפנות דרך הפורום בשאלות על דברים שאי אפשר לפתור בצורה כזו. תפני לייעוץ

מנהל פורום דיאטה, תזונה והשמנה