שאלות

דיון מתוך פורום  דיאטה, תזונה והשמנה

28/08/2013 | 10:09 | מאת: שני

שלום..רציתי לדעת כמה חטיפי פיטניס אפשר לאכול במשך שבוע?כמה עלי חסה מותר לאכול ביום?עם לא אוכלים ארוחת בוקר בכלל (רק שתיית כוס חלב בלי סוכר)אפשר "להכפיל את ארוחת הצהריים או הערב"??עם אני לא שותה מיץ בכלל חייבים לשתות 2ליטר מים ביום?כמה מטוגן אפשר לאכול במהלך השבוע??האם מותר לאכול קטשופ ואם כן מהי הכמות..חומס כמה אפשר...?זיתים כמה מותר ביום?קןרונפלקס אפשר לאכול צלחת ביום בלי סוכר?דבש כמה מותר.....תודה וסליחה שזה הרבה שאלות.

28/08/2013 | 11:17 | מאת: ד"ר אולגה רז

שאלות שלך לא ניתנות לתשובה משום שלכל אחד זה שונה. אנשים שמנים צריכים לאכול פחות ורזים יותר. כל אחד כמה שהוא צריך. אי אפשר להתייחס לפריטי אוכל בודדים מבחינה כמותית. מה שמתאים לך לא מתאים לאחר ומאחר ואני לא יודעת עלייך כלום, אני לא יודעת מה מתאים לך. כמה דברים שאני יכולה להגיד לך ללא קשר לידיעת הפרטים האישיים שלך זה שכוס חלב בבוקר יכולה להחשב כארוחת בוקר ושמאוד חשוב לא לחבר הרבה אוכל בבת אחת לארוחה אחת אלא לחלק את האוכל על פ]ני כל היום. היתר, לפנות לדיאטנית ולבנות תוכנית שמתאימה לך באופן אישי.

מנהל פורום דיאטה, תזונה והשמנה