זה לא נכון מה שכתבת!!!

דיון מתוך פורום  דיאטה, תזונה והשמנה

25/08/2013 | 07:06 | מאת: הילה

בטח שככל שיותר נמוכים כך יותר שמנים! איך את כותבת לי שלא? מדוע במשקל של 50 ק"ג - לאדם בגובה של 1.90 ה-BMI הוא 13.85 = תת משקל , ולעומת זאת : לאדם בגובה של 1.20 ה-BMI הוא 34.72 = עודף משקל. איך את מסבירה את זה? מדוע אנשים גבוהים יכולים לאכול הרבה יותר מנמוכים ולא להשמין?

26/08/2013 | 16:02 | מאת: ד"ר אולגה רז

פשוט מאוד: ה-BMI הוא יחס בין משקל לגובה בריבוע, כך שאנשים אם אותוט משקל בגובה שונה יהיו בעלי BMI שונה. אם המשקל שלך יהיה תקין לעומת הגובה אז יהיה לך BMI תקין גם. זה אומר שאדם בגובה 130 ס"מ צריך לשקול פחות מאדם בגובה 170 ס"מ נראה לי ברור לגמרי

מנהל פורום דיאטה, תזונה והשמנה