דיאטת כאסח כרוב לשבוע ימים...

דיון מתוך פורום  דיאטה, תזונה והשמנה

23/08/2013 | 12:33 | מאת: Eti

קודם כל מראש אני יודעת שדיאטות כאסח זה רק עוד דיאטה אבל יש לי אירוע ואני חייבת להוריד 5-6 קילו ! אני מתכוונת להתחיל דיאטת כאוב למשך שבוע ימים ולפי מה שהבנתי בנוסף לשתיית מרק בלי הגבלה יש להוסיף כל יום עוד מזונות כמו פירות /ירקות ובשר - השאלה אם מישהי כאן ניסתה והאם באמת צריך להוסיף את שאר המזונות ? בבקשה עצות מבנות שניסו :)

26/08/2013 | 15:54 | מאת: ד"ר אולגה רז

אני לא משתייכת לבנות שניסו אבל אני יכולה להגיד לך שדיאטת כרוב לשבוע, בדרך כלל לא מזיקה אם כי יכולה לגרום לגאזים וכאבי בטן. יחד עם זאת השאלה אם להוסיךף או לא דברים אחרים זו שאלה בעייתעית משום שברור שעל מרק כרוב לבד לא תוכלי להתקיים יותר מיום-יומיי, אם בכלל. זו תכונה מאוד ישראלית לקחת משהו ולעשות אותו בדרך שלך. אם את כבר רוצה לעשות משהו אז תעשי כמו שכתוב ולא כמו שאת רוצה כי אז זו לא תהייה דיאטת כרוב אלא דיאטת אתי. תוכלי לכתוב ספר דבר נוסף: לרדת במשקל לאירוע זה דבר הכי לא חכם שיכול להיות כי זה מכיל בחובו אישור בכוונה לעלות במשקל אחרי שנאירוע נגמר. תנסי לחשוב על זה

מנהל פורום דיאטה, תזונה והשמנה