בת 18

דיון מתוך פורום  דיאטה, תזונה והשמנה

22/08/2013 | 16:04 | מאת: עלמה

שלום ד"ר אולגה רוז. אני בת 18 שוקלת 55 ואני 1.63. אני עושה ספורט וגם אוכלת בריא. לא נוגעת בקמח לבן ואוהבת ירקות. ובכל זאת מעירים לי על כך שאני מלאה וקרובה לשמנה ואני מרגישה גם קצת ככה. אני לא מצליחה לאכול על פי תפריט וניסיתי המון דרכים להרזות ושום דבר לא עזר. יש לך עצה בשבילי איך בכל זאת להצליח לרזות? תודה רבה, עלמה.

22/08/2013 | 16:28 | מאת: ד"ר אולגה רז

מבחינה מספרית, את שוקלת מצויין ואפילו לא קרובה ללהיות מלאה. לצערי, לפעמים אנשים אומרים דברים לא נעימים מסיבות שאינן קשורות לאמת ואלוהים יסלח להם. אל תתני לאדם להשפיע על דעתך ולטלטל מצב רוח שלך במקום שלא נראה לי שיש סיבה לכך. תהיי מאושרת במה שיש לך ויש לך - גם אוכלת בריא, גם עושה ספורט וגם שוקלת מצויין ואני בטוחה שאת גם יפה - ואל תחפשי את מה שאין כי אין אותו.

מנהל פורום דיאטה, תזונה והשמנה