לד"ר אולגה רז - פרוביוטיקה

דיון מתוך פורום  דיאטה, תזונה והשמנה

04/08/2013 | 22:28 | מאת: מיטל

לקחתי למשך חודש שלם בכל יום בבוקר כמוסה של פרוביוטיקה של סולגאר שנקראת "מולטי ביליון דופילוס מתקדמת" שמכילה 5 מיליארד חיידקים - וזה גרם לי לנזק עצום!!! הפרוביוטיקה ניפחה לי את הבטן כמו בלון. הבטן שלי עכשיו תפוחה מאוד כמו שלא הייתה לי בחיים. היקף הבטן שלי הגיע ל-150 ס"מ!!! מדוע החיידקים שבפרוביוטיקה ניפחו לי את הבטן? הכמוסה מכילה ארבעה זנים של חיידקים : 1) ל.אסידופילוס, 2) ב.לקטיס, 3) ל.פאראקסי 4) ול.רמנוסוס (LGG), במינון של חמישה מיליארד חיידקים פעילים. איזה חיידק מבין ה-4 גרם לי לנפיחות בבטן? האם נגרם לי נזק בלתי הפיך? האם החיידקים הרסו לי את הבטן? איך אפשר להוריד את הנפיחות בבטן שגרמו לי החיידקים?

05/08/2013 | 15:06 | מאת: ד"ר אולגה רז

השאלה שנשאלת היא למה לקחת את החיידקים האלה? אם הכל בסדר אזאין צורך בהם. הכמות היא גדולה מאוד ואם אין צורך אז זה באמת יכול לגרום לתופעות לוואי כגון התנפחות, שלשולים וכו'. אני לא חושבת שיש נזק מתמשך. להפסיק לקחת ולחיות חיים נורמלים. אשמח אם תכתבי לי בעוד שבועיים איך את מרגישה.

מנהל פורום דיאטה, תזונה והשמנה