שאלה.

דיון מתוך פורום  דיאטה, תזונה והשמנה

02/08/2013 | 22:29 | מאת: ר

שלום, לפני יותר משנתיים ירדתי בערך 12 קילו בכל מיני סוגי דיאטות, הרוב בדיאטת פחמימות. לא אוכלת פחמימות בערב. לפני שנתיים הפסקתי להרזות אף על פי שנשאר לי עוד מה לרדת. עקב שינוי בחיים נכנס לי הרבה מתח בחיים , התחיל לי מעי רגיש שמתבטא בעיקר בעצירות, בחצי שנה האחרונה אני אפילו השמנתי . אני ממש מיואשת כי אני עדיין באותו תפריט דיאטתי! רציתי לשאול אם אין סיכוי להרזות במצב של מתחים קשים+ עצירות שנהפכה כבר כרונית. שכחתי לציין אני בת 19

05/08/2013 | 15:04 | מאת: ד"ר אולגה רז

ראשית, אם משהו לא עוזר לך אז לא צריך לעשות אותו. כניראה שמה שאת עושה לא מועיל לך. לדעתי, הבעיה שדורשת טיפול מיידי הוא העצירות כי זה יכול להפוך למשו כרוני. אני מייעצת לך לפנות לאדם מקצועי בתחום: דיאטנית קלינית, שתבנה לך תוכנית למעי רגיז, עצירות והרזיה.

05/08/2013 | 23:16 | מאת: ע

תודה רבה. תוכלי לייעץ לי על מומחה בתחום? הייתי כבר אצל נתרופתית מומחית וזה לא עזר

מנהל פורום דיאטה, תזונה והשמנה